Idealsport - Serlegbolt

+36 30 971 0310  sportdijak@gmail.com  Nyitva: H-P: 08:00-14:00

Megrendelés

Személyes adatok
Számlázási adatok
Üzenet küldése
RENDELÉS MENETE
Megrendeléseiket  e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen fogadjuk.
Természetesen lehetőség van személyes egyeztetésre üzletünkben, a Petneházy u.44. szám alatt, ahol bemutató termünkben megtekintheti kínálatunkat.

A honlapon feladott rendeléseket automatikusan visszaigazoljuk, mely nem jelenti annak vállalását, csak beérkezésének tényét igazolja.
A rendeléseket 1-2 munkanapon belül, a raktárkészlet és egyéb tényezők ellenőrzése után igazoljuk vissza írásban vagy telefonon.
A termék módosításának jogát fenntartjuk amennyiben az nem teljesíthető. A katalógusban és weboldalon található képek tájékoztató jellegűek, apró eltérés a tényleges terméken előfordulhat.
A rendelésekre feldolgozási sorrendben válaszolunk.
 
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
Munkanapokon a futárszolgálat által vállalt időpontban, általánosan 8 és 17 óra között.
A házhozszállítást az I-Deal Sport Kft-vel szerződött futárszolgálat végzi, vagy speciális esetben saját munkatársunk.
A szállítás költségéről minden esetben előre tájékoztatjuk.
Amennyiben a mi hibánkból nem tudunk minden árut egyszerre kiszállítani, a további csomagoknál a szállítási költséget mi vállaljuk.
A vásárlónak meg kell győződnie átvételkor arról, hogy a kért áru maradéktalanul és sérülésmentesen megérkezett. Probléma esetén azt 3 munkanapon belül jeleznie kell.
Amennyiben a rendelés átvételekor a szállítmányon (dobozokon) sérülést észlel, a futárral azonnal jegyzőkönyvet kell felvetetni. Amennyiben ez nem történik meg, akkor a szállítmány kibontása után talált sérült termékekre vonatkozó reklamációját nem tudjuk elfogadni.
Az áruval kapcsolatos bármilyen kifogást 3 munkanapon belül jelezni kell, ellenkező esetben nem áll módunkban reklamációját elfogadni.
 
FIZETÉS | SZÁMLÁZÁS
Az I-Deal Sport Kft. fenntartja a jogot, hogy bármilyen esetben előleget, esetenként a rendelés teljes összegének kifizetését kérje.
A számlával kapcsolatos kifogását 8 naptári napon belük szíveskedjen jelezni, ez időn túl bejelentését nem tudjuk elfogadni.
Az átutalások esetén 14 napos határidővel számolunk.
 
SZERZŐI JOGOK
Az I-Deal Sport Kft. weboldala, képei, logói és minden kiadványa, beleértve az elkészített látványterveket szerzői jogvédelem alá tartozik. A weboldalon és kiadványokban megjelenített tartalom egészét, illetve részeit a saját használattól eltérő, üzleti célra  kizárólag a cég előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni, kinyomtatni, reprodukálni, terjeszteni, tárolni és átruházni.
 
ADATVÉDELEM
Az adatvédelmi törvény (1995. évi CXIX. Tv.) értelmében tájékoztatjuk, hogy személyes adatait az I-Deal Sport Kft. csak tevékenységéhez szükséges célokra használja fel, harmadik fél részére semmilyen esetben sem adja ki, ez alól egyedüli kivételt a rendelés teljesítéséhez szükséges alvállalkozók képeznek, akiknek természetesen szükséges ezen információk átadása (pl. futárszolgálat).
A felhasználó tudomásul veszi a tájékoztatást, hogy az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, törlését, tájékoztatást kérhet az adatkezelésről.
Az I-Deal Sport Kft.fenntartja a jogot a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók.
Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelés esetében a régi - változást megelőző - ár érvényes és kerül felszámításra.